مطالعه خواص رئولوژیکی قیر اصلاح‌شده با خرده تایر و ارتباط آن با حساسیت دمایی-بخش پنجم

مطالعه خواص رئولوژیکی قیر اصلاح‌شده با خرده تایر و ارتباط آن با حساسیت دمایی-بخش پنجم آنالیز نتایج مدول ذخیره‌سازی و مدول اتلاف در دمای 76 درجه سانتی‌گراد در طول اجرای فرآیند ساخت بایندر و اختلاط آن با سنگدانه ها، یکی از مهم‌ترین الزامات طراحی در نظر گرفته‌شده، تغییر شکل الاستیک … ادامه خواندن مطالعه خواص رئولوژیکی قیر اصلاح‌شده با خرده تایر و ارتباط آن با حساسیت دمایی-بخش پنجم