تأثیر PH و چگالی قیر بر پایداری امولسیون قیری- بخش دوم
تأثیر PH و چگالی قیر بر پایداری امولسیون قیری- بخش دوم بحث و نتیجه گیری امولسیونها، مخصوصاً آن دسته از آنها که دارای مقدار کم قیر و ویسکوزیته کم میباشند، در معرض خطر تهنشینی قرار دارند. در دمای محیط، غلظت قیر، اندکی نسبت به فاز آبی امولسیون بیشتر است که … ادامه خواندن تأثیر PH و چگالی قیر بر پایداری امولسیون قیری- بخش دوم
برای جاسازی نوشته، این نشانی را در سایت وردپرسی خود قرار دهید.
برای جاسازی این نوشته، این کد را در سایت خود قرار دهید.